8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bayan vekilin Yenişehir çıkarması

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Yenişehir ilçesinde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu. 

İlk AK Parti lokalini ziyaret eden Çelik, milletvekili olarak Yenişehir’den sorumlu olduğunu belirterek, “Yenişehir’de çeşitli ziyaretler yapıp çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi almak istedim. Üstelik kongre ile iş başına gelen yönetime bir hayırlı olsun demek istedim. Yenişehir bizim için çok önemli bir ilçe. Oyumuz her zaman arttı bu ilçemizde. Şimdiki hedefimiz her 3 kişiden birisinin oyunu almak. Biz AK Parti olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalayacağız. Yenişehir’in öncelikli meselesi biten Boğazköy Barajı’nın kanaletlerinin ihalesini yaptırmak, kara yolunu tamamlamak ve Bilecik-Yenişehir yolunu yaptırmak. Bunun yanı sıra ilçe merkezinin ilköğretim okulu ihtiyacı da çok önemli. Bunun için çaba harcayacağız. Yenişehir’e bundan sonra sık sık geleceğim” dedi. 

Çelik, Karayolları Bursa Bölge Müdürü Turgay Mesci’yi arayarak, halen inşaatı devam eden ve tek şeritten ulaşım yapılan yolun bir an evvel tamamlanmasını istedi. 

Çelik, daha sonra Kaymakam Azmi Çelik, Muhtarlar Derneği, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim müdürlüklerini ziyaret ederek, Yenişehir Belediyesi Yerel Gündem 21 ile Süt Üreticileri Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği ikinci halı saha futbol turnuvasının başlangıç vuruşunu yaptı. Çelik, ilçe esnafını da ziyaret edip, sokaklarda vatandaşlarla sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 17:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?