7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bayram coşkusu Korupark'ta yaşandı

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Korupark, Ramazan Bayramı'nın neşe ve coşkusuna da ortak oldu.

Bayram öncesi on binlerce kişinin alışveriş için tercih ettiği Korupark, seçkin ulusal ve uluslararası 196 mağazası ile çok seçenekli, büyüklüğü ve mimarisi ile çok farklı, çocuk oyun ve eğlence merkezi, go kart pisti ve Bursa'nın en büyük sinema kompleksi ile çok keyifli ve eğlenceli bir bayrama ev sahipliği yaptı. Her türlü güzelliğin yaşandığı bayramda, Bursalılar önce aile büyüklerini, sonrasında Korupark'ı ziyaret etti. Bayram boyunca kapılarını şeker ikramlarıyla açan Korupark Alışveriş Merkezi, bu bayramda ziyaretçi akınına uğradı.

Açıldığı günden bu yana büyüklüğü, farklı mimarisi, mağazaları, etkinlikleri, düzenlediği kampanyalar ile sadece Bursa'nın değil Güney Marmara'nın alışveriş merkezi olduğunu kanıtlayan Korupark, Ramazan Bayramı'nda da onbinlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Bayram boyunca yaklaşık 195 bin kişinin ziyaret ettiği Korupark, alışveriş ve eğlencenin yeni merkezi olarak ziyaretçilerine keyifli bir bayram tatili geçirme fırsatı sundu.

Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikleriyle ziyaretçilerine keyifli bir Ramazan ayı yaşama imkanı sunan Korupark, bayramda da eğlencenin tek adresi oldu. Her yaş grubuna farklı hitap edebilme özelliğine sahip Korupark'ta minikler alışveriş merkezi içerisinde tren ile gezerek gönüllerince eğlendi. Binlerce markanın ürünlerinin bir arada bulunabildiği Korupark'ta, seçkin markalar, özel indirimler, kampanyalar ve taksitler ile alıveriş keyfi müşterilere sınırsız olarak sunuldu.

Tekstil'den beyaz eşyaya, elektronikten aksesuara, ev tekstilinden ayakkabıya ve kozmetikten kuyumcuya kadar yüzlerce marka bayram süresince birbirinden cazip kampanyaları ile Korupark Alışveriş Merkezi'nde alışveriş tutkunlarını ağırladı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 18:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?