7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bayram yoğunluğu geçmedi

Fun on Ice Buz Pisti, Rainbowl Bowling, Avşar Sinemaları ve Starpark ile eğlencenin değişmez adresi As Merkez, Kurban Bayramı’nda da Bursalılar’ın ilk tercihi oldu.

Sürpriz indirim ve kampanyalar ile fırsatlarla dolu eğlence dünyasının kapısını sonuna kadar açan As Merkez ziyaretçilerine bayramı doyasıya yaşattı.

Harçlıklarını topladıktan sonra aileleriyle birlikte As Merkez’in yolunu tutan küçükler, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Atlıkarıncası, oyuncak arabaları, uçan sandalyeleri ve oyuncak treni ile As Merkez’in küçük ziyaretçilerini cezbeden Starpark, eğlencenin dozunu doruğa çıkardı.

Buz pisti de Kurban Bayramı’nda çocukların gözdesi oldu. Buzda dans etmenin keyfini yaşamak için sıraya giren küçükler, eğitmenler eşliğinde doyasıya eğlendi.

As Merkez Avşar Sinemaları’nda gösterimde olan tüm filmler, bayramda kapalı gişe oynadı. “AROG”, “Osmanlı Cumhuriyeti” ve “Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filmleri 9 günlük tatil süresince büyük ilgi gördü. Bursa Milletvekili Abdullah Özer de eşi, kızları ve damadı ile birlikte As Merkez’e gelerek “Osmanlı Cumhuriyeti”ni izledi.

Sinemanın ardından eğlenceye devam etmek isteyenler soluğu Rainbowl Bowling Salonu’nda aldı. Seçkin markalardan oluşan mağazalarsa bayrama özel uygun fiyat seçenekleri sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 19:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?