8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Belediye Başkanlığına bir aday daha

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, AK Parti'den İznik belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Mehmet Akkuş, AK Parti ilçe teşkilatının katıldığı toplantıda aday adaylığını açıkladı. İlçe Başkanı Osman Sargın'ın partililere tanıttığı Akkuş, ayrımcılık ve hizipçilik yapmak için gelmediğini, hizmet ederek İznik'in önünü açmaya geldiğini belirterek, "Hayatta her şeyin en mühim noktası başlangıcıdır. Ben de, bugün, doğup büyüdüğüm İznik'i hak ettiği gere getirebilmek için belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum...

Muhteşem tabiatı, eşsiz tarihi, gelişmiş el sanatları ve bereketli topraklarıyla sadece Bursa'nın değil, ülkemizin potansiyeli en yüksek ilçelerinden biri olan İznik, ne yazık ki tüm bu değerlerine rağmen, yıllardır hazine sandığının üzerinde oturan Hint fakiri gibi kalmıştır.

Değerli arkadaşlar, Hazreti Mevlana'nın dediği gibi, "Dün artık geçmişte kaldı. Bugün yeni şeyler söylemek lazım". Ve biz biliyoruz ki, geçmişin kaybını gelecek ile telafi etmek daima mümkündür. Görev bize verildiği takdirde, teşkilatımızla birlikte, İznik'i ülke gündemine taşımak ve başta turizm olmak üzere, elimizdeki değerleri kullanarak ilçe halkının refah seviyesini yükseltmek için çalışacağız. Kıymetli hazirun! Bir amacın başarı limitini kendi inancımız belirler. Biz, İznik'in ve ilçe halkının potansiyeline inanıyoruz. Gerçekten hizmet üretmek isteyen mutlaka bir yol bulur, istemeyen de mazeret bulur. Biz mazeret değil, hizmet üretmek için adayız.. İznik için projelerimiz hazır, sizlerin teveccühüyle görev bize verildiğinde hepsini sizlerle ve kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?