7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Belediye bowling turnuvası düzenledi

Nilüfer Belediye çalışanları arasında birlik, beraberlik ve motivasyonu artırmak amacıyla düzenlenen Bowling Turnuvası Nilüfer AKP teşkilatının şampiyonluğuyla son buldu.

Geleneksel hale gelen ve Carrefour Vasco Bowling Salonu'nda yapılan turnuvanın çekişmeli geçen ön elemelerinin ardından 52 takım arasında en iyi skoru elde eden 12 takımın yarıştığı final müsabakaları sonucunda şampiyon Nilüfer AKP teşkilatının oldu.

Turnuvanın finalinde bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Katılan bütün herkesi tebrik ediyorum. Oldukça eğlenceli geçen bu turnuvanın bizleri biraz daha birbirimize yaklaştırdığını düşünüyorum" dedi.

Törene katılan Bocce Bowling Petank Federastonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan ise, Nilüfer Belediyesi'nin amatör sporlara olan desteğinden övgüyle bahsederken, Mustafa Bozbey'e federasyonlarına olan katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi sundu.

Tekcan, Onuncu Yıl Marşı eşliğinde birincilik kupasını 809 puan alan Nilüfer AKP teşkilatına verirken, turnuvanın ikincisi 774 puanla Fen işleri, üçüncüsü ise 767 puanla İmar ve Şehircilik takımı oldu. Ayrıca turnuvada en skorer bay oyuncu aldığı 206 puanla Ender Vapur olurken, en skorer bayan ödülünü ise 129 puanla Ayşe Yazıcı aldı.

Ayrıca iki yıl önce bir trafik kazasında hayatını kaybeden Nilüfer Belediyespor sporcusu İpek Akıncıoğlu anısına düzenlenen turnuvanın finalinde Akıncıoğlu ailesine "Gönüllerin Şampiyonu" Kupasını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 23:29:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?