7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Belediyenin meydan projeleri sürüyor

Osmangazi Belediyesi tarafından yapılacak olan Bağlarbaşı meydanı ve hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Osmangazi Belediyesi her mahalleye bir meydan sloganıyla başlattığı projelerine devam ediyor. 4 bin 600 metre kare alanın kamulaştırıldığı Bağlarbaşı'na yapılacak meydan üzerinde 2 katlı hizmet binası yapılacak. Hizmet binasının zemin katında muhtarlık, zabıta bürosu, erzak odası bulunacak.

Bölgenin kamulaştırılması için 2 milyon YTL para harcandığını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, "Görevde olduğumuz süre içerisinde mahallelerimizi şantiyeye çevirdik. Bu şehre hizmet etmek ve yöneticilik etmek gurur verici. Bu tür mahallelerimizin sıkıntıları çok ve biz bunların farkındayız. Hedefimiz Bursa'yı yaşanabilir şehir haline getirmekti ve hedeflerimize ulaşıyoruz. Osmangazi Belediyesi'nin tarihinde yapılan hizmetleri biz bir dönemde yaptık. İlçemizde 20 meydan projesini gerçekleştirdik. 36 hizmet binası, 25 sağlık ocağı, 135 tarihi eser projesi ve 400 oyun parkını Osmangazi'ye kazandırdık. Onlarca inşaatı para vermeden hayırseverlerimizin desteğiyle tamamladık. 5 yılda gurur duyacak birçok projeyi ilçemize kazandırdık" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Altepe ile AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı Başkanı Tahsin Kara butona basarak ilk harcı attı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Altepe, daha sonra özürlü bir çocuğa da akülü araba hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 18:47:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?