7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Beşiktaşlıların iddiasına cevap

Bursa'da dün oynanan Beşiktaş maçı öncesinde siyah beyazlı taraftarların alınmadığı Atatürk Stadyumu'na paraşütle inen ve Beşiktaşlı taraftarların, "Bursa'ya havadan indirme yaptık" şeklinde yorum yapmasına sebep olan paraşütçü Türker Türkoğlu, "Rüzgar ters esince mecburen stadyuma iniş yaptım. Ben yaşadığım kentin takımı olan Bursaspor'u tutuyorum" dedi.

Haftalar öncesinden konuşulan ve geniş güvenlik önlemleri alınan Bursa-Beşiktaş karşılaşması öncesinde stadyuma paraşütle iniş yapan 32 yaşındaki Türker Türkoğlu, 5 arkadaşıyla Uludağ'dan havalandıklarını ancak hava muhalefeti sebebiyle stadyuma iniş yaptığını belirterek,

"Rüzgar ters esince stadyuma mecburi iniş yaptım. Herhangi planlı ya da kasıtlı bir durum değil. Takımlarla ilgili bir konu da ortada yok. Herkes kendine yorumluyor. Ancak alakası yok. Bursa'da yaşıyorum ve bu kentin takımını tutuyorum. Rüzgar kuzey yerine güneyden esti, bunu meteoroloji de teyit eder" dedi.

"Maç başlamış olsaydı stadyuma inmezdim" diyen Türkoğlu, "Eğer müsabaka başlamış olsaydı Kültürpark'ın içindeki havuz bölgesine inerdim. Riske sokmazdım. 20 bin kişinin ıslıkları ve tezahüratları arasında iniş yapmak hoş bir duygu. İnanılmaz bir çığlık koptu. Beşiktaşlı taraftarların kendi adına yorumlamasına üzüldüm. Eğer öyle bir şey olsa, bayrak ya da flama açardım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 22:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?