8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

'Bir puan bizi tatmin etmedi'

Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Beşiktaş Kulubü'nü misafirperverliği ön planda tutarak ağırladıklarını belirterek, "Saha ve seyirci avantajını olumlu yönde kullanamadık. Aldığımız bir puan bizi tatmin etmedi ancak kaybetmediğimiz için de buna razı olduk. Maçtan önemlisi iki kulüp arasındaki yakınlaşma ve verilen barış mesajlarıdır" dedi.

Maçtan önce Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin Bursaspor'u ithamda bırakarak hata yapmaya zorladığını öne süren Mehmet Çavuşoğlu, "Biz bu oyuna gelmedik. Bursa'da şu ana kadar bütün takımları misafirperverliğimizi ön plana tutarak karşıladık. Hiçbir maçta olay ve şaibe ortaya çıkmadı. Bursaspor temiz mazisiyle ve sağlam taraftar yapısıyla lige renk katan takım. Taraftar topluluğumuz da öyle. Osmanlı'ya başkentlik yapan bir şehre de bu yakışır" diye konuştu.

Yönetim ve taraftarın oynanan futboldan memnun kaldığını, dostluk ve samimiyetin olduğu her ortamda başarının geleceğini anlatan Mehmet Çavuşoğlu, "Biz taraftarımızı eğitiyoruz. Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Hafta içinde bu yönde telkinlerimiz oldu. Maçtan önce de binlerce "küfür etme, ettirme" sloganıyla binlerce broşür dağıttık. Taraftarlarımız da bunu internet sitesinden duyurdu. Taraftarımızda da olumlu gelişmeler var. 3-4 yıldır çok büyük sıkıntı yaşamıyoruz. Eğitim ve diyaloğun iyi neticeler vermeye başladığını görüyoruz" dedi.

Çavuşoğlu, Denizlispor deplasmanında da Beşiktaş karşısındaki azim, hırs ve gayreti beklediklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan Bursaspor'da, Beşiktaş maçında forma giymeyen futbolcular yardımcı antrenörler Ersel Uzgur ve Dursun Karabacak nezaretinde çalışma yaptılar. Beşiktaş maçında forma giyen oyuncular izin yaparken, diğer futbolcuların günde çift idman yaparak güç depolayacağı öğrenildi.

Oyuncular antrenman sahasında yaptıkları ısınma hareketlerinin ardından kondisyon salonunda çalıştılar. PAF maçında forma giyen Ceyhun Demircan ve Muhammet Demir ise düz koşu yaparak çalışmalarını sürdürdü.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 22:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?