7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bir yılda 10 kez ölmek istedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde baz istasyonuna çıkarak intihar etmek isteyen Mısır uyruklu şahsın, bir senede 10 kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde ikamet ettiği ve 3 gün önce iş bulmak için İnegöl'e geldiği öğrenilen Mısır uyruklu Ali R. (37), dün akşam Özdilek Alışveriş Merkezi'nin arkasındaki boş alanda kurulu baz istasyonuna çıktı.

Ali R., alışveriş merkezinin güvenlik görevlisine üzerinde, "Muhtar bey, bu numarayı ara adı Ömer. Beni affetsin. Muhtar bey, beni arkadaşıma teslim et, artık yaşamayacağım. Hiç kimseden şikayetçi değilim" yazılı notu verdikten sonra 55 metre yükseklikteki baz istasyonunun tepesine çıktı. Direğe çıkan Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Tüm tarafından ikna edilerek aşağı indirilen Ali R.'ye ayrıca inşaatta iş bulundu.

Şahsın bir sene içerisinde 10 kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Ali R.'nin Adıyaman, Mersin, Sinop, Bingöl, Gaziantep gibi illerde işsizlik, nüfus cüzdanı verilmemesi, çalışma izni verilmemesi gibi sebeplerden dolayı intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 11:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?