7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bisikletli genç trafik kazasında öldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, otomobilin çarptığı bisikletli genç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Nazmi İlker G. (31) yönetimindeki 16 Y 9165 plakalı otomobil, İnegöl-Alanyurt yolunun Alanyurt beldesi girişinde, Emrah Temizbaş'ın (18) kullandığı bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 15 metre savrulan Temizbaş, olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü İlker G'nin gözaltına alındığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu arada, güvenlik güçleri, üzerinden kimlik çıkmayan gencin kimlik tespiti konusunda vatandaşların bilgilerine başvurdu.

Kazayı öğrenerek olay yerine gelen ve ölen kişinin kim olduğunu merak edip üzerindeki örtüyü kaldıran Temizbaş'ın yakınları, gencin cesediyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi.

Temizbaş'ın bir mobilya atölyesinde çalıştığı ve kazanın iş yerinden Alanyurt beldesi Üçevler Mahallesi'ndeki evine giderken meydana geldiği öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 16:03:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan çatin IP: 193.255.225.xxx Tarih : 28.11.2008 10:33:49

çok üzüntülü bir haber tanıdığım bir gençtir ALLAH yakınlarına sabır versin ama inş bir daha böle kazalar olmasın..... inegölde çok fazla bisiklet kullanılıyor ve bisiklet kazalarıda oldukça çok oluyor... çok can kaybediliyor.... inegölde bisiklet kullanımına sağlam bir zemin hazırlanmalı...veya bilemiyorum bir çare bulunmalı 300 ytl ye moobilyada .çalıuşan adam yola para verecek değil...mobilyalardaki bu dengesizlik kalkmalı...zaten kış geliyor...kişiler bisikletle sanayiye...sabah iş saatinde buzlu yollar allah korusun....işverenlerde belediye de üzerine düşeni yapmalı...ve halk bilinçlendirilmelidir...inegöl çok güzel bir yerdir...hakkını verelim...ii günler saygılarla