7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

BTSO'dan Vali Harput'a ziyaret

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu, Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında BTSO yönetiminin hediye ettiği 12 yıllık fotoğraf, Vali Harput'u şaşırttı. 

Valilik makamından gerçekleşen ziyarette BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Vali Harput'a hayırlı olsun dileklerini ileten Sönmez ve üyeler, çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Bursa'yı gün geçtikçe daha iyi tanıdığını belirten Vali Harput, Atıcılar Mahallesi'nde bulunan Eğitim Vadisi'ni gördüğünü ve hayran kaldığını belirtti. Yaptıklarından dolayı BTSO heyetine teşekkür eden Vali Harput, "Bursa'da yaşayan herkes bu il için bir şeyler yapmalı. BTSO olarak sizler de güzel çalışmalara imza atmışsınız. Umarım arkası da gelir. Bursa her yönüyle gelişmiş şehir. Her ile örnek olan bir durumda. Daha çok ilerlemek ve gelişmek için herkesin elini taşın altına koyarak bir şeyler yapması lazım" dedi. 

Vali Harput, heyetteki üyelerle tek tek tanışarak, faaliyet alanları hakkında da bilgi aldı. 

Vali Harput'tan övgü dolu sözler alan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez de ortak fayda kuruluşu olarak hareket ettiklerini ifade ederek, "Bursa için her zaman iş birliğine hazırız. Elimizden geleni yaparak, Bursa'nın gelişimi için katkı koymaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Ziyaret sırasında BTSO yönetimi, 1996 yılında GAP gezisi sırasında Şanlıurfa Valisi olarak görev yapan Şahabettin Harput ile birlikte çekilmiş resmi hediye etti. Vali Harput 12 yıl önce çekilen resmi görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 17:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?