7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bu da huzur sarayı

Yıldırım Belediyesi örnek bir projeye imza atıyor. Millet Mahallesi’ne yapılacak olan "Huzur Sarayı"nın temeli atıldı.

Ak Parti Bursa milletvekilleri Mehmet Emin Tutan, Ali Kul, Hayrettin Çakmak, eski milletvekillerinden Mustafa Dündar, Vali Şehabettin Harput, Yıldırım Kaymakamı Ayhan Bayhan, İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir ile çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, temelini attıkları Huzur Sarayı’nı bu yıl sonunda bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Millet Mahallesi’ne yapılacak ve 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek ücretli Huzur Sarayı içinde bir çok ünite bulunacak. Yataklı, banyolu özel odaların bulunacağı tesiste, kafeterya, hobi odaları, atölye, yemekhane, kütüphane, jimnastik salonu ve idare binası yer alacak.

2008 yılında da büyük projelere imza atacaklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, huzurevinden bütün vatandaşların yanı sıra yaşlıların faydalanabileceğini belirtip, tesis içerisinde sağlık hizmetleri de verileceği, çeşitli sportif ve sosyal faaliyetler gerçekleştirileceğini bildirdi.

Yapılacak olan tesisin ücretli olacağını söyleyen Keskin, “ İnsanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya sevgi ve saygı yaklaşımı ile yaşlılarımıza götürülecek hizmetin kalitesini ve çeşitliliğini arttırıyoruz. Yaşlılarımıza belediyemizin şefkatli elini uzatıp, kaliteli, çağdaş ve sosyal imkanların sağlandığı mekanlar yapmak görevimiz. Bu bağlamda temelini attığımız Huzur Sarayı çok önem arz ediyor. Türkiye’ye örnek , Bursa’mızda ilk olan tesisimiz hayırlı olsun” dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 22:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?