7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

BUGİAD'dan Vali Harput'a ziyaret

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Şahabettin Harput'a nezaket ziyaretinde bulundu. 

BUGİAD Başkanı Hayati Canlılar ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti. Dernek çalışmalarından söz eden Canlılar, önümüzdeki dönemde etkinlik fırtınası estireceklerini söyledi. İşadamlarının dışa açılımlarına büyük önem verdiklerini belirten Canlılar, "Üst kuruluşumuz, Türk Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu'nun (TUSKON) öncülüğündeki iş geliştirme organizasyonlarına, düzenli katılımda bulunuyoruz. Özellikle Pasifik ile Afrika arasında köprü oluşturan TUSKON, bu bölgelere olan ihracatın gelişimine, büyük katkı sağladı" dedi. 

Eğitim faaliyetleri başta olmak üzere sosyal ve kültürel etkinliklere hız vereceklerini vurgulayan Canlılar, iş dünyasının enerjik gücü olma işlevlerini, bundan sonraki süreçte de sürdüreceklerini ifade etti. Vali Harput da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BUGİAD'ın ortaya koyduğu dinamizm ve sosyal sorumlulukla örnek oluşturduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 17:12:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?