7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) işbirliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle hazırlanan 'Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı', 22 ülkeden 275 firma ve temsilcisinin katılımıyla 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Almira Otel'de yapılan toplantıda konuşan Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuar hakkında bilgi verdi. Bu yılın konusundaki en önemli ve en kapsamlı buluşması olan Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı'nın Bursa'da görücüye çıkacağını ifade eden Ersözlü, "Üretmek, içinde bulunduğumuz dönemde ülke ekonomisi açısından, hayat standardının ve toplumsal refahın yükselmesi, dünyada global oyuncularla rekabet edebilme açısından önem arz etmektedir. Bursa'da, 4 ayrı salonda 25 bin metrekare kapalı alanda, 22 ülkeden 275 firma ve temsilcisinin katılımıyla düzenlenen makine fuarı, üretim açısından da önemlidir. Fuarda, üretici, ihracatçı, ithalatçı firmalar, profesyonellerle iş bağlantıları kurabilecek" dedi. 

Fuara, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, İtalya, Karadağ, Makedonya, Özbekistan, Sudan, Tacikistan, Ukrayna, Mısır ve İraen'dan ticari alım heyetlerin de katılacağını açıklayan Ersözlü, 25 bin profesyonel ziyaretçi beklediklerini de anlattı. 

'Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı' çerçevesinde, talaşlı imalat makineleri (NC, CNC, takım tezgahları), presler, kesici ve tutucu takımlar, endüstriyel fırınlar, teknik hırdavat ve el aletleri, aşındırıcılar ve zımparalar, endüstriyel güvenlik sistemleri, redüktörler, malzeme kaldırma ve taşıma ekipmanları, CAD/CAM sistemleri ve yazılımları, diğer makine alet ve donanımları ile ilgili yayınlar gibi birçok araç-gereç yer alacak. 

Girişin ücretsiz olduğu fuar, 30 Ekim-1 Kasım tarihlerinde 11.00-20.00 saatleri arasında, 2 Kasım tarihinde ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 13:45:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?