7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa Sağlık Gücü Spor sezonu açtı

Bursa Sağlık Gücü Spor Kulübü 2008 – 2009 sezonuna görkemli bir kokteyl ile "merhaba" dedi. Metropol Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirilen kokteyle kulüp yönetimi, kulüp sponsorları, sporcular ve aileleri katıldı. 

Futbol başta olmak üzere toplam yedi ayrı branşta 200 sporcusuyla sezona "merhaba" diyen Bursa Sağlık Gücü Spor Kulübünün açılış kokteylinde taekwondocuların yaptıkları gösteri izleyenlerin beğenisini kazandı. 

İl Sağlık Müdürlüğü İdari Mali İşlerden Sorumlu Müdür Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Turgay Balyimez’in ev sahipliğinde düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr. İ. Hakkı Çelik; “Bursa Sağlık Müdürlüğü olarak sağlıklı bir yaşamın ön koşulu olan spora yapmış olduğumuz yatırımın sağlıklı ve başarılı bir gençlik olarak bize dönüşünü görmek, bunun meyvelerini yemek bizleri hem gururlandırıyor hem de heyecanlandırıyor.” dedi 

Sağlık Gücü Spor Kulübünün özverili çalışmalar neticesinde bir sezona daha, "başarı" parolasıyla başladığını ifade eden Kulüp Başkanı Turgay Balyimez, sağlık camiasının da farklı branşlarda güzel şeyler yapabileceğini gösterdiklerinin altını çizerek, “Biz gençlerimize sağlıklı bir şekilde spor yapabilmeleri için elimizden bütün imkanları sağladık. Şimdi sıra onlarda sezon sonunda bize kupalar ve madalyalar hediye etmelerini bekliyoruz.” diye konuştu. 

Tüm sporcular ise kendilerine bu güzel imkanı sunan yöneticilerine hep bir ağızdan başarı sözü verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 18:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?