7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'da baz istasyonu tepkisi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir grup vatandaş, mahallelerine baz istasyonu kurulmasına tepki gösterdi. Çalışan görevlilere taşlarla saldırmak isteyen 7 kişi gözaltına alındı. 

Güllük Mahallesi Kınalı Sokak'ta C.İ. adlı şahısın evinin çatısına kurulmak istenen baz istasyonu mahallelinin tepkisine yol açtı. Sabah saatlerinde emekli C.İ.'nin 6 katlı evinin çatısına baz istasyonu kurulmasına başladığı sırada, vatandaşlar görevlilere tepki gösterdi. Çalışmaları engellemek isteyen vatandaşlar, görevlileri taşlamak istedi. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri taşkınlık çıkartan 7 kişiyi gözaltına aldı. Çevik kuvvet ekiplerinin güvenlik tedbiri aldığı bölgede toplanan
vatandaşlar, "2 aydır buraya baz istasyonu kurulmaması için mücadele ediyoruz. Buraya aylardır cihaz kurulmak isteniyordu ve bu duruma C.İ. de tepki gösteriyordu. Şimdi para almak için kendi evinin üzerine kurduruyor. Biz mahalle halkının ve çocuklarımızın zarar görmesini istemiyoruz" dedi. 

Çalışmalar güvenlik tedbirleri altında devam ederken, gözaltına alınan 7 kişi sorgulamalarının ardından serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 13:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil IP: 78.178.0.xxx Tarih : 27.08.2008 16:48:14

kardeşim o zaman atın cep telefonlarını amacınız sadece komşunuz kazancını engellemek kendi binanıza yapılsa valla öyle güzel kurdurursunuz ki mahalleyi bile ayartırsınız yok zararlıymış hadiya her evde 4 cep telefonu var bunlar 2 baz istasyonu kadar zararlı iken halen kullanmaktan zevk alıyorsunuz ama neymiş yok zararlıymış gecin bunları begenmeye köyüne geri dönsün veya magrasına geri dönsün şehride yaşayacaksın rahatını sonra yok o zararlı yok bu böyle cıkarınız yok sizin cıkarınız olsa böyle yapamazsınız cıkarcı insanlar size inat bende kurduracam hemde bedava para almadan