7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'da Beyaz izdihamı

Bursa'da bir içecek firmasının imza gününe katılan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarının sorularını cevaplayan Öztürk, Tanju Okan, Ayla Alkan gibi isimlerin şarkılarından oluşan bir nostaljik kaset çıkartabileceğini söyledi. 

Korupark Alışveriş Merkezi'nde bir içecek firmasının imza gününe katılan Beyazıt Öztürk, Bursalı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisini görmeye gelen yüzlerce hayranın alkışları arasında kurulan sahneye çıkan Öztürk, yaptığı esprilerle sevenlerini güldürdü. Sevenlerinin soru yağmuruna tuttuğu Öztürk, soru üzerine yeniden bir kaset yapabileceğini ifade ederek, "Belki bir kaset daha yapabilirim ama bu seferki türkü kaseti olmaz. Tanju Okan, Berkant, Ayla Alkan gibi duayen sanatçıların şarkılarından oluşan bir nostalji albümü yapmak istiyorum" dedi. 

Sorulara tek tek cevap veren Öztürk, 4 yıl önce yaşadığı ciddi ilişki sonrası aldatıldığını da itiraf etti. Tarkan'ın programına gelip gelmemesiyle ilgili de bir oylama yapan Öztürk, gelmesin cevabı çok çıkınca, "Biz aylardır çağrımızı yaptık. Artık gelip gelmemesi onun bileceği iş" diye konuştu. 

Sahneye çağırdığı hipopçu 2 gencin yaptığı gösteriye hayran kalan ünlü şovmen, gençleri programına çıkartacağını söyledi. 

Beyazıt Öztürk, daha sonra hayranlarıyla bir araya gelerek bol bol imza dağıttı. Ünlü şovmen engelli hayranlarına yakın ilgi gösterirken, imza almak için uzun kuyruklar oluşturan hayranları ise birbiriyle yarıştı.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 09:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?