7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'da Emre Altuğ fırtınası

Pop müziğin güçlü sesi Emre Altuğ, Bursalı hayranlarına muhteşem bir konser verdi.

Bir alışveriş merkezinin 23 Nisan Çocuk Şenlikleri kapsamında çocuk hayranlarına ücretsiz bir konser veren Altuğ, unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne öncesi basın toplantısı düzenleyen ünlü şarkıcı Altuğ, Çağla Şikel'in sahne kıyafetine karışmadığını belirterek, "Çağla Şikel benim sahne kıyafetlerime karışmıyor. Ben yaptığı şeyleri giymekten hoşlanıyorum. Kravat, şapka gibi tasarımlarını beğeniyorum. Bana özel tasarımları var" dedi.

Kendi albümünün 90 bin sattığı için MÜYAP gecesinde ödül almadığını anlatan Altuğ, şöyle konuştu: "Ha 90 bin ha 150 bin çok birşey farketmiyor. Birilerinin el atıp bu meseleyi çözmesi gerekiyor. Yoksa sektör çok zor durumda kalacak. Biz üretemez, üretsek bile dinleyicimize ulaştıramaz hale geleceğiz. Hoş değil bu çok tat vermiyor. Sonuçta bu bir sektör. Çok sayıda insan buradan ekmek yiyor"
Çağla Şikel'in oyunculuk performansını çok güzel bulduğunu belirten Altuğ, Avrupa Yakası ilk oynadığı zaman Çin'de olduğunu ve gelince DVD'den izlediğini sözlerine ekledi.

İki saat boyunca sahnede kalan Emre Altuğ, en hareketli parçalarını sevenleri için seslendirdi. Altuğ'un bazı hayranları "Çağla ile evlen artık" yazılı pankart açarak sanatçıya gönderme yaptı.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 12:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ecem can IP: 88.247.248.xxx Tarih : 13.07.2008 15:59:55

galatasaraylı olduğunu öğrendim bende galatasaraylıyım emre seni çok seviyorum nolur kızılcahamama da gel ankaranın ilçesi seni canlı canlı görmek istiyorum...