7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'da faciaya kıl payı

Bursa'da bir otomobilin kontrolden çıkarak TIR'ın yakıt deposuna çarpması sonucu yola akan mazot, itfaiye ve polis ekiplerini seferber etti. Polis, mazot dökülen yolu trafiğe kapatarak itfaiyenin gelmesini bekledi. 

Edinilen bilgiye göre, Merinos İstasyonu'ndan İzmir Yolu istikametine giden Fikret Durgun idaresindeki 16 FD 395 plakalı otomobile plakası belirlenemeyen bir otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın tesiriyle kontrolden çıkan Durgun idaresindeki otomobil, önce bariyerlere ardından da yolda seyir halinde bulunan Yaşar Acar'ın kullandığı 16 BEH 69 plakalı TIR'ın yakıt deposuna çarptı. Batçık içinde yaşanan kaza sonrasında TIR'ın yakıt deposundaki mazot yola akarken, hurdaya dönen araçtan da dumanlar çıkmaya başladı. Polis savaş alanına dönen yolu trafiğe kapatırken, yangın ihtimaline karşı itfaiyenin gelmesi beklendi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçtan çıkan dumanların sona ermesi ve TIR'ın kaza mahallinden uzaklaştırılması üzerine rahat bir nefes aldı. 

Kazada hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan kurtulan otomobil sürücü Fikret Durgun'a polis tarafından alkol muayenesi yapıldı. Hurdaya dönen otomobilin kurtarıcı tarafından çekilmesinin ardından temizlenen yol, 45 dakika sonra trafiğe açıldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 09:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?