8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursa'da falcı operasyonu

Bursa'da para karşılığı su ve kahve falı bakıp, muska yazarak büyü bozduğu iddia edilen kadın falcı, gözaltına alındı. Müşteri kılığına girip fal baktırmaya gelen bekar bayan polis memuruna "tez zamanda sana eşinden ayrılık görülüyor" diyen bayan falcının aynı zamanda domuz yağından büyü yapıldığını belirtip 50 YTL karşılığında muska yazdığı öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Namık Kemal Mahallesi'nde Nurhan Y. (45) isimli bir bayanın para karşılığı fal baktığını, büyü yapıp, büyü bozduğu ihbarını değerlendiren Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsın evine baskın yapmak için harekete geçti. Müşteri kılığına giren bayan polis memurları fal baktırmak için şahsın evine girdi. Tek kişilik bir odada müşterileriyle görüşen kadın falcı, müşteri sandığı bayan memurları da tek tek odaya aldı. Su falına baktığı bekar olan bir bayan memura "Sana domuz yağından büyü yapılmış. Büyüyü bozmazsak yakın zamanda sana eşinden ayrılık görülüyor" diyen Nurhan Y. 50 YTL karşılığında muska yazıp büyüyü bozabileceğini söyledi. Bayan memur, falcıya daha önceden seri numarası alınmış 50 YTL'yi verdi. 

Falcı parayı alınca odanın dışındaki diğer memurlarda içeriye girerek Nurhan Y.'yi gözaltına aldı. Falına baktığı bayanların polis olduğunu gören falcı, "Bunu falda görsem inanmam" dedi. 

Üzerinde seri numarası alınmış 50 YTL ve diğer müşterilerden aldığı 85 YTL ile birlikte gözaltına alınan falcı kadın, "dolandırıcılık" iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 16:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?