8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursa'da 'Perakende Olimpiyatları'

Pekin Olimpiyatları'nın ardından Bursa'da bir alışveriş merkezi tarafından çalışanlara yönelik düzenlenen "Perakende Olimpiyatları", ilginç görüntülere sahne oldu. 

Bursa'nın önde gelen alışveriş merkezlerinden Zafer Plaza, sona eren Pekin Olimpiyatları'nın ardından ilginç bir faaliyete imza attı. Merkezin 10. kuruluş yıldönümü münasebetiyle tertiplenen yarışmada, mağazalarda çalışan elemanlar, birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti. 50 metre koşarak kravat bağlama, artistik hediye paketleme, senkronize gömlek katlama, 10 adımda manken giydirme dallarında gruplar halinde yarışan mağaza çalışanlarını müşteriler merakla izledi. Manken giydirme mücadelesinde zamanla yarışan çalışanlar, bazen aksilikler yaşadı. Kimi zaman mankenlerin kolu koparken, ortaya ilginç görüntüler çıktı. 50 metre koşarken bir yandan da kravat bağlayan yarışmacılar büyük takdir topladı. 

Mini olimpiyatlarda en fazla puan toplayan 10 ekip finale kaldı. Final oyunu olan foto maraton ile Zafer Olimpiyat Oyunları'nın şampiyonu belirlendi. Dereceye giren takımlara altın hediye edildi. 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 14:28:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?