7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'da su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Osmangazi ve Yıldırım ilçelerindeki bazı mahallelerde zaman zaman su kesintisi uygulanacağı bildirildi. 

BUSKİ’den yapılan açıklamada, Osmangazi İlçesi’nde 28 Ocak Pazartesi ila 2 Şubat Cumartesi saat 08.00 ile 17.00 arasında içme suyu şebeke hatlarında yapılacak bağlantı çalışmaları sebebiyle zaman zaman su kesintisi uygulanacağı belirtildi. Çalışmalardan, Osmangazi İlçesi’ndeki Elmasbahçeler, Demirtaşpaşa ve Kızyakup mahalleleriyle Yalova Yolu Buttim ve Fuar Alanı civarının su kesintisinden etkileneceği belirtilirken, Yıldırım İlçesi’nde ise Hacıseyfettin, Yıldırım, Selimzade, Davutdede, Eğitim, 152 Evler, Ortabağlar, Selçukbey, Güllük ve Mimarsinan mahallelerinde zaman zaman su kesintisi yapılabileceği bildirildi. 

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini vurgulayan yetkililer, vatandaşları anlık su kesintilerine ve verilmelerine karşı tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanılmaları konusunda uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 14:52:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?