7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'da su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Osmangazi İlçesi’ndeki bazı mahallelerde 6 gün süre ile zaman zaman su kesintisi yapılacağı bildirildi. 

BUSKİ’den yapılacak açıklamada, Osmangazi İlçesi’nde yapılacak içmesuyu bağlantı çalışması sebebiyle, 14 Ocak Pazartesi günü ile 19 Ocak Cumartesi günü arasında, Çekirge, Kükürtlü, Muradiye, Yahşibey, Alemdar, Soğanlı, Sırameşeler ve Çukurca Mahalleleri’nde zaman zaman su kesintisi yapılacağı belirtildi. 

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini bildiren yetkililer, vatandaşları anlık su kesintilerine ve su verilmelerine karşı tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanılmaları konularında uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 15:27:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melek kökçam IP: 213.194.85.xxx Tarih : 14.01.2008 13:31:23

14 ünden 19 una kadar diyorsunuz.saat belirtmiyorsunuz.her an her dakika su kesilicek diye insanları bekletmek çok yanlış.gün ve saat belirtmeniz gerekir.Kaldıki ben muradiyede oturuyorum.En ufak bir çalışmada biz etkileniyoruz.Bu devirde yazın artezcenlerde su bile taşıdık.su olmasa tamam.Fakat çalışmalardan dolayı neden sürekli bu semt etkileniyor bir türlü anlıyamıyorum.