7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'da üç fuar birden

TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi bu yıl üç fuara aynı anda ev sahipliği yapacak. 

6. ELECO 2008 ile Bursa 2. Tekstil Kimyasalları, İplik Makineleri ve İplik Fuarları kapılarını ziyaretçilerine yarın (çarşamba) açıyor. Büyükşehir Belediyesi, BTSO, Elektrik Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası tarafından desteklenen 6. ELECO 2008 ile 2. Tekstil Kimyasalları Fuarı ve Bursa İplik Makineleri ve İplik Fuarı'nın tanıtımı Almira Otel'de gerçekleştirildi. TÜYAP AŞ. Bursa Genel Müdürü İlhan Ersözlü'nün ev sahipliği yaptığı tanıtım toplantısına EMO Şube Başkanı Erdal Aktuğ ve Kimya Mühendisleri Odası Şube Başkanı Senem Emek de katıldı.
Kriz dönemlerinde şirketlerin içine düştüğü mali bunalımdan, yeni pazarlama seçenekleri üreterek çıkabileceğini belirten Genel Müdür Ersözlü, düzenlenen bu tip fuarların kaçırılmaması gereken fırsatlar olduğunu belirterek, kriz döneminde firmalara fuarlara katılma çağrısı yaptı. 

6. Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı ve Sempozyumu (ELECO 2008) hakkında bilgi veren EMO Şube Başkanı Erdal Aktuğ da, on yıldır düzenledikleri fuarların büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Bu yıl fuar kapsamında 182 adet bilimsel tebliğin sunulacağını söyleyen Aktuğ, "Bursa her yıl olduğu gibi bu yıl da bilime doyacak" dedi. 

Kimya Mühendisleri Odası Şube Başkanı Senem Emek ise, tekstil sektörünün krizden etkilendiğinin görüldüğü bu günlerde fuarın önemine işaret etti. Yarın kapılarını açacak olan ELECO 2008 ve Bursa 2. Tekstil Kimyasalları Fuarı ile Bursa İplik Makineleri ve İplik Fuarı'na 22 ülkeden 350 firma ve temsilcisi katılacak. 29 Kasım'da son bulacak fuarlara girişler ise ücretsiz olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?