7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'da zeytin güzeli seçildi

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ndeki Zeytin Festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışması renkli görüntülere sahne oldu. 

Kaymakam ve Belediye Başkanının eşlerinin de aralarında bulunduğu jüri üyeleri seçim yapmakta zorlandı. 9 numaralı yarışmacı Büşra Menekşe, festivalin güzeli seçilerek tacını taktı. 

Kaymakam Ertan Peynircioğlu'nun eşi Gülay Peynircioğlu, Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz'un eşi Elif Korkusuz, Güzellik Uzmanı Mersiye Bakır, Orhanbey İlköğretim Okulu Müdürü Satılmış Kocabaş ve öğretmen Burhanettin Kocatürk'ün jüri üyeliğini yaptığı yarışmada 12 genç kız finale kaldı. 

Kız Meslek Lisesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Podyumda manken gibi yürüyen güzel adayları jüri tarafından değerlendirildi. Kısa bir aranın ardınadn jüri 9 numaralı yarışmacı Büşra Menekşe'yi birinci, 3 numaralı yarışmacı Cansu Büyükevren'i ikinci, 6 numaralı yarışmacı Sevcan Eyiçalış'ı ise üçüncü seçti. Güzellik yarışmasının birincisine tacını Gülay Peynircioğlu taktı

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 11:57:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?