7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'daki değişim şaşırtıyor

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Genel Sekreteri Genel Sekreteri Selahattin Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile Bursa’nın son 4 yılda şaşırtıcı bir değişim içine girdiğini söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’i ziyaret eden Yıldırım, Bursa’da yapılan yatırımların şehir için gurur kaynağı olduğunu belirtti. Bursa ziyareti sırasında Kent Meydanı ve Çarşısı ile Merinos Parkı, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ni de gezme fırsatı bulduğunu anlatan Yıldırım, Başkan Şahin’in titizlikle üzerinde çalıştığı projelerin kentin görünümünü değiştirdiğini kaydetti. Büyükşehir Belediyesi’nin, Bursalıların kentleriyle gurur duymalarını sağlayacak yatırımların altına imza attığını dile getiren Yıldırım, “Bursa tarihiyle, kültürel kimliğiyle ve huzur veren atmosferiyle özel bir kent. Bu kente nefes aldıran yatırımlar ise hizmet olmaktan öteye gurur kaynağıdır” dedi. 

Bursa’da gerçekleştirilen rüya projelerle ilgili Yıldırım’a detaylı bilgiler veren Başkan Şahin, kentin vizyonunu değiştiren projeleri 4 yılda sırasıyla hizmete sunduklarını anlattı. Projeleri hayata geçirirken kentin bugününü değil, geleceğini, gelecekte bu şehirde yaşayanların mutluluğunu düşündüklerini belirten Başkan Şahin, bu yüzden her projenin titizlik, gayret ve tecrübe ile yoğrularak hayata geçirildiğini bildirdi. Başkan Şahin, Selahattin Yıldırım’dan Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgiler de aldı.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?