7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursagaz'a 3 ayda 20 bin abone

Bursagaz'ın yeni kampanyasıyla Bursa'daki doğalgaz abone sayısı 615 bin 992 oldu. 

Bursagaz, bir aydır devam eden yeni kampanyasıyla 20 bin yeni aboneye, toplamda ise 615 bin 992 aboneye ulaştı. 20 Şubat'ta başlayan abonelik kampanyasına özellikle yeni yatırım bölgelerinde ikamet eden Bursalılar ilgi gösteriyor. 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanyada abonelik bedelinin 5 YTL'si peşin alınıyor, kalan tutar ise 15 taksite bölünüyor. 

Kampanyaya gösterilen büyük ilginin ve ulaşılan abonelik rakamlarının sevindirici olduğunu söyleyen Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın, "Her yeni abone, daha mavi bir gökyüzü ve daha yeşil bir Bursa için atılmış önemli bir adım. 20 bin yeni aboneye ulaşmamız, özellikle yeni yatırım bölgelerimizdeki hemşerilerimizin doğalgaza olan ilgisini gösteriyor" dedi. 

Bursagaz, yılbaşında açıklanan yeni yatırım bölgelerinde yüzde 80 abone oranına ulaşılan mahallelerin altyapı çalışmalarını Kasım ayı soruna kadar tamamlayarak doğalgaz vermeye başlayacak. 

2008 sonuna kadar lisans bölgesinde bulunan tüm imarlı alanları doğalgaza kavuşturmayı hedefleyen Bursagaz, yatırım programı dahilinde 39 mahallenin daha doğalgaz altyapı çalışmasını tamamlayacak.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 16:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?