7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'nın dişi timsahları gol yağdırdı

Türkiye Bayanlar 1. Futbol Ligi’nin ikinci yarısında Eskişehir Lisesi Bayan Futbol Takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelen Bursa Sağlıkgücü Bayan Futbol Takımı, rakip sahaya adeta gol olup yağdı.


Maç boyunca rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen kırmızı beyazlı ekip mücadeleyi 14-0 kazanarak, ligin ikinci yarısındaki ilk maçta almış olduğu bu farklı galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu. Maça hızlı başlayan kırmızı-beyazlı ekip Eskişehir kalesini başlama düdüğü ile birlikte abluka altına aldı. Bursa ekibi, 14’üncü dakikada formda golcü İpekle rakip fileleri havalandırarak 1-0 öne geçti. 16’ıncı dakikada Yasemin ile farkı 2’ye çıkaran kırmızı – beyazlı ekip ilk yarıyı 7-0 önde bitirdi. İlk yarıdaki futbolunu ikinci yarıda da sergileyen dişi kramponlar maçı 14-0 farklı bir skorla kazandı.


Bursa Sağlıkgücü Spor Kulübü Başkanı Turgay Balyimez, sergiledikleri futbol ve aldıkları galibiyetlerle bayan futbolunda Bursa’nın adını sadece Türkiye’ye değil Avrupa’ya da duyurduklarının altını çizerek, Bursa’nın gururu olmaya devam edeceklerini söyledi. Balyimez, en azından Bursa’daki maçlarda Bursalı spor severlerin taraftar desteğini beklediklerini söyleyerek, “Tüm Bursalıları evimizde konuk edeceğimiz Karadeniz Ereğli Spor maçına bekliyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 19:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?