7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursa'nın gururu oldular

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı, Masa Tenisi Türkiye Kupası ve Süper Ligi’nde 2. olarak Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularını altınla ödüllendirdi. 

Haziran ayında İstanbul’da yapılan Bayanlar Masa Tenisi Süper Ligi finalinde Fenerbahçe Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, ikinci olarak Bursa’ya kupayla döndü. 

Kazandıkları derece ile Bursa’nın gururu olan milli sporcular Nevin Mutlu, Bilgen Öztürk ve Azize Baş ile genç milli sporcu Esma Aykut, kupalarını Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı’ya takdim etti. Subaşı, Heykel’deki Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleştirilen törende Cumhuriyet altını armağan ettiği sporcuların başarılarıyla kentin yüzünü güldürdüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Avrupa kupalarında yarışacak olmasının mutluluğunu yaşadığını ifade eden Subaşı, “Süper Lig’de oynayan diğer takımlar, masa tenisinde hayli iddialı olan Çinli oyuncuları da takımda bulunduruyor. Ancak, Büyükşehir Belediyespor, kendi yetiştirdiği sporcularıyla mücadele ederek, önemli derecelere adını altın harflerle yazdırıyor. Bu durum da gösteriyor ki, son yıllarda altyapıya verdiğimiz önem sayesinde transfere gerek kalmadan bütçeleri bizlerden daha büyük kulüplerle karşı karşıya gelebiliyoruz” diye konuştu. Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç ve antrenörler Hasan Mutlu ile Ersin Sunay da sporcuların, özveriyle çalıştığını ve emeklerinin karşılığını aldıklarını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 15:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?