7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor galibiyetle başladı

Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Bursaspor, deplasmanda Hacettepespor'u 2-1 mağlup ederek, lige 3 puanla başladı. Bursaspor, galibiyeti sahada timsah yürüyüşü yaparak kutladı. 

Karşılaşmayı izlemeye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, daha heyecanlı bir maç beklediğini belirterek, "İki takımın da birbirini denediği temposuz bir maç oldu. Bu galibiyet geleceğin Bursaspor'u için iyi bir başlangıç oldu" diye konuştu. 

Hacettepespor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, sahada pozitif bir futbolun olmadığına dikkat çekerek, "İlk maçımızı kazanarak, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Dengeli bir maç oldu. Pozitif bir futbol olmadı. Yediğimiz 2. golde yapacak birşey yoktu. Gökhan Güleç, çok güzel bir gol attı. Sadece 1 maç kaybettik. Önümüzde uzun bir maraton var. Bu mağlubiyete üzülmeyeceğiz. Önümüzdeki maçlarda daha iyi oynamaya çalışacağız" dedi. Özdemir, suni çimin kaplandığı 19 Mayıs Stadı'nın yeni zeminiyle ilgili olarak ise, bu konuyu tartışmak yerine adapte olmaya çalışmanın daha doğru olduğunu söyledi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da, önlerinde daha çok yolun bulunduğunu ifade ederek, "Hacettepespor, tüm hatlarıyla iyi bir takım. Zor bir maçı kazanmasını bildik. İlk yarı dengede geçti. İkinci yarıda Hacettepespor daha iyiydi. Muhteşem bir golle maçı kazandık. Ama önümüzde daha çok yolumuz var ve bunun farkındayız. Yeni bir takımız ve eksiklerimiz var. Büyük hedeflere yürüyecek bir Bursaspor'un temellerini atıyoruz" diye konuştu. 

Maçın sonunda tribündeki bir taraftar ile tartışma yaşayan Samet Aybaba, konuyla ilgili olarak, "Teknik direktör olarak artık küfür yemek istemiyoruz. Yorulduk artık. Bugün bana, yarın bir başkasına. Artık buna bir tedbir alınması lazım" ifadelerini kullandı. 

Yeşil-beyazlı futbolcular Gökhan Güleç, Bekir Ozan Has ve Sercan Yıldırım ise, Ankara'ya galibiyet için geldiklerini ve bunu başararak lige galibiyetle başladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 14:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?