7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor gözünü liderliğe dikti

Bursaspor'un kaptanı Yusuf Şimşek, kentte güzel bir hava yakaladıklarını belirterek, bu hafta Galatasaray'ı yenip Trabzonspor'un da puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturacaklarını söyledi. Futbolcular olarak kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray maçına hazır olduklarını anlatan Yusuf Şimşek, "3 puanı bizi yanlız bırakmayan taraftarlarımıza armağan edeceğiz" dedi. Brezilyalı futbolcu Fabricio Melo da, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu bildiklerini kaydederek, "Hocamız bizi
hafta başından bu yana 3 puan için hazırlıyor. Sarı kırmızı rakibimizin eksikleri üzerinde çalışıyoruz. Güzel ve zorlu maç olacak" diye konuştu.


Bursasporlu futbolcular Atatürk Stadyumu önündeki yeşil beyaz mağazada taraftarlara imza dağıttı. Bursaspor'un yeni kurulan bayan taraftar grubu, "Yeşil İnciler"in yanlız bırakmadığı Yusuf Şimşek ve Fabricio Melo gösterilen ilgi karşısında şaşırdılar. Bayan taraftarlar mağaza önünde timsah yürüyüşü yaptı.


Türkiye'nin en büyük takımlarından Galatasaray'ı Brezilyalı futbolcularından dolayı tanıdığını, güzel ve zorlu bir karşılaşma olacağını anlatan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabricio Melo, "Çok iyi hazırlandık. Hocamız da bizi hafta başından bu yana Galatasaray için motive ediyor. Bursaspor'un hedefi her zaman sahasında 3 puan kazanmak. Eğer yenemezseniz yenilmeyeceksiniz de. Puan alma hedefindeyiz" diye konuştu.


Kaptan Yusuf Şimşek de liderliğin Bursa'ya yakışacağını ve 3 puanı taraftara armağan etmek istediklerini kaydederek, "Bursalılar büyük güne hazır. Gördüm ki, Bursa halkı liderlik bekliyor. Galatasaray'ı yenip Trabzonspor'un puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Taraftarımız bizi hiç bir zaman yanlız bırakmıyor. 3 puanı onlara armağan etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 17:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?