8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursaspor hedeflerine ulaşacak

Bursaspor'lu futbolcular, yeşil-beyazlı takımı hedeflenen yere ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. 

Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen Bursasporlu futbolcular Veli Acar, Bekir Ozan Has, Yenal Tuncer, Halil Zeybek, İbrahim Öztürk, Yavuz Özkan ve Emrah Kiraz basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 

Ailesi ve çevresinin bir basamak daha yukarı çıktığı için sevindiğini ifade eden İbrahim Öztürk, "Tabiki bu basamaklar bitmiyor. Bunların sürekli çıkılması lazım. 2002'de profesyonel futbola başladım. Basamak basamak yükseldim. Yaş olarak geç oldu ama inşallah güzel olacak. Futbolda forma savaşı olması çok güzel. Futbolda gelişmek için rekabet çok önemli" dedi. 

Yeni arkadaşların takıma katıldığını hatırlatan Veli Acar, "Bursaspor'un bu sene iyi yerlerde olabilmesi için yeni katılan arkadaşlarla birlikte uyum problemini aşıp çalışmalara başlamamız gerekiyor. Geçen sene tam istediğimiz yere gelemedik. Takım olarak kaliteli futbolculara sahiptik. Fakat istenen futbolu oynayamadık" diye konuştu. 

Geçen sene istenilen verimi gösteremediklerini ifade eden Bekir Ozan Has ise, "Birlikteliği sağlayamadık. İnşallah bu sene bu birlikteliği sağlarız. Gelen arkadaşlarımız kaliteli ve kendini kanıtlamış futbolcular. İnşallah Bursaspor'a yararlı olurlar. Bizde onlara yardımcı olarak bu sene en iyi şekilde Bursaspor'un hedefleri doğrultusunda bitirmek istiyoruz" diye kaydetti.

"BURSASPOR İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIM" 

Bursaspor'a başarı olmak için geldiğini kaydeden genç stoper Emrah Kiraz, "Burda başarılı olmak istiyorum. Burdan A Milli Takıma yükselmek istiyorum. Bursaspor için herşeyi yapacağım. Türk Milli Takımının gerekleştirdiği çok büyük bir başarı var. Türkiye'de stoper eksikliği var. Türkiye'de alt yapı takımlarının stoper yetiştirmesi gerekiyor" şeklinde konuştu. 

Erzurumspor'dan transfer edilen Halil Zeybek ise, "Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Bursaspor'u en iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bursaspor'u hedeflediği yerlere götürmek için çalışacağız. Forvete gelen oyuncular kendini ispatlamış isimler. Bende çok çalışıp o yarışın içinde olacağım ve formayı almaya çalışacağım" dedi. 

Tarsusspor'a kiralık olarak verilen ve geri alınan kaleci Yavuz Özkan ise, "Kiralık gittiğimde eminimki kendimi ispatladım. Benim için iyi bir 6 ay oldu. Çok iyi işler yaptım. İnşallah bunuda hazırlık kampında hocalarıma gösterip takımda ki yerimi alacağım. İvankov'un yeri tartışılmaz ondan daha iyi şeyler öğrenip kendimi geliştireceğim" diye konuştu. 

Öte yandan, Veli Acar, Bekir Ozan Has, Yenal Tuncer, Halil Zeybek, İbrahim Öztürk, Yavuz Özkan ve Emrah Kiraz kamp döneminin başlamasına kısa bir süre kala sağlık kontrölünden geçti. Yeşil-beyazlı oyuncular göz, ortopedi ve efor testlerinden geçti.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 20:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?