7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor Kış Futbol Okulu açıldı

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Kış Futbol Okulu, 400'den fazla öğrencinin katılımıyla eğitimlere başladı.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın da katıldığı ilk günde, minik futbolcular çift kale maç ve ısınma hareketleri yaptı. Aybaba bir öğrenci için, "Bu çocuk garanti futbolcu olur, her hareketinden anlaşılıyor. Çok güzel oynuyor" dedi.

Futbol okulunda eğitmenler, iyi duruma gelen öğrencileri Bursaspor'un alt yapısına vermeyi amaçladıklarını belirterek, "Şu anda Bursaspor alt yapısında yarışmacı takımlarda bulunan oyuncuların yüzde 70'i derneğimizden gitmiştir. 400'den fazla öğrenci kayıt yaptırdı. Hedefimiz 500 ya da daha üzeri öğrencinin kayıt yaptırmasıdır. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, Bursaspor sevgisini aşılamayı ve topluma faydalı ve yararlı sporcular haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Profesyonel antrenörlerin çalıştıracağı çocukların eğitimi 9 ay sürecek ve cumartesi ile pazar günleri yapılacak. Genç futbolcular görsel ortamda da teorik dersler görerek, İsveç'te düzenlenecek Gothia Cup'da Bursaspor'u temsil edebilecek.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 18:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Çağrı Günsan IP: 78.176.200.xxx Tarih : 12.11.2008 18:05:52

Ben Mudanyaspor da oynadım ama hastalığım yüzünden bırakmıştım şimdi yine başlıcam bu kış okuluna katılmadan başka yolu yok mu acaba bursaspora girmenin çünkü 92 doğumluyumda