7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor kupada iddialı

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, Fortis Türkiye Kupası ilk tur maçında karşılaştıkları Eskişehirspor maçını ilk 20 dakikada yaptıkları presle kazandıklarını söyledi. 

Maçın çok kaliteli geçmediğini belirten Evsel Yılmaz, tribünlerdeki dostluğun kendilerini çok sevindirdiğini söyledi. Yılmaz, "Çok kaliteli bir maç olmadı ama istediğimizi alarak ayrıldık. Zaten Samet Aybaba da söyledi futbolcuların oyunundan memnun kalmadığını. Tribünlerdeki dostluk sahadaki futboldan daha çok konuşulmalı. Maç öncesi, her iki takım futbolcuları, gerek Bursaspor, gerekse Eskişehirspor taraftarlarınca alkışlandı. Maç sonrası da iki takım futbolcuları tribünlere el ele çağrılarak ayakta alkışlandı. Sürekli kavgaların konuşulduğu Türk futboluna böyle güzel bir tablo yaşattıkları için, iki takım taraftarlarına teşekkür borçluyuz. Eskişehirspor yönetimi de, maçta bizi çok iyi ağırladı. Maç sonrası bize yemek verdiler ve bizi büyük bir dostlukla uğurladılar. Umarım bu dostluk görüntüleri tüm statlarımıza yayılır" dedi. 

Brezilyalı futbolcular Leandro ve Adriano'nun durumuyla ilgili de bilgi veren Evsel Yılmaz, "Adriano ve Leandro şuanda kendi ülkelerindeler. Adriano, geldiği günden bu yana takıma birşey katamadığı için mutsuz olduğunu dile getirerek, bizden izin isteyerek ülkesine kulüp aramaya gitti. Leandro ise sakatlığı sebebiyle ameliyat olmak için ülkesinde bulunuyor. Her iki oyuncu da takımla olan ilişkilerini tek taraflı fesh edemezler. Böyle bir şey söz konusu değildir. Ayrıca her iki oyuncunun menajeriyle görüşüyoruz. Zaten kendisi de bize sözleşme feshi gibi bir şeyin söz konusu olmadığını söylüyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 21:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?