7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor kurban kesti

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, takım üzerindeki şanssızlıkların sona ermesi için Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi kurban kestirdi. 

Başkan İbrahim Yazıcı ile divan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu kurban kesimi sırasında dua edilerek, futbolcuların alınlarına tek tek kan sürüldü. Antalyaspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Güvenç Kurtar, bahane üretmeden her maçı kazanmak için oynayacaklarını belirtti. 

Bursaspor'un üzerindeki kara bulutların dağılması için Divan Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, tesislerde kurban kestirdi. Başkan İbrahim Yazıcı ile divan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu kurban kesimi sırasında dualar edildi. 

Başarının gelmesi için sadece kurban kesmenin yeterli olmayacağını ifade eden Şankaya, futbolculara sahada daha da gayretli olmalarını söyledi. İnançlı ve dikkatli çalışıldığı takdirde başarının geleceğini ifade eden Şankaya, futbolcu ve teknik heyete güvendiğini kaydetti. Başkan İbrahim Yazıcı ise Şankaya'ya düşüncesinden dolayı teşekkür ederek, "Kestiğimiz kurbanı Allah kabul etsin. Umarım başarılı günlerimize geri döneriz. Önümüzdeki maç ile toparlanacağız" dedi. Başkan Yazıcı, Şankaya ve Teknik Direktör Kurtar, bir araya gelerek kısa süre sohbet etti. 

Kesilen kurban sonrası Antalyaspor maçı hazırlıklarını değerlendiren Teknik Direktör Güvenç Kurtar, "Antalyaspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Yusuf, birkaç hafta daha oynayamayacak. Bu maç her iki takım açısından da çok önemli. Antalyaspor iyi bir takım. Son günlerde başarılı sonuçlar alıyorlar. Umarım, kendi sahamızda seyircimizinde desteğiyle 3 puan alırız. Bu maçı alırsak ilk 5 için önemli bir hedefe doğru ilerleyeceğiz" diye konuştu. 

Geldiği günden bu yana takımda sakat futbolcularla mücadele ettiklerini ifade eden Kurtar, "Psikolojik olarak son maçlarda alınan sonuçlar futbolcuları etkiledi. Sakatlıklar devam ediyor. Ama artık bahanemiz yok. Elimizdeki kadroyla sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. 

Kurtar, tesislerin rüzgardan çok etkilendiğini belirterek, "Esen rüzgar çalışmalarımızı olumsuz yönde etkiliyor. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin imdadımıza yetişti ve tesislere rüzgar paneli yaptırma sözü verdi. En kısa zamanda panellerin takılması yönünde Başkan Şahin'in talimat verdiğini öğrendik. Kendisine desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye kaydetti. 

Antalyaspor maçı öncesi taktik çalışması yapacak olan Bursaspor, basına açık bölümde futbolcular dar alanda kısa pas çalışması yaparken, sakatlıkları devam eden Serdar Aziz ve Marcelinho, doktor nezaretinde çalışmalarını sürdürdü. Futbolcuların neşeli oldukları gözlenen idmanın ikinci bölümü ise basına kapalı olarak gerçekleşti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 16:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?