7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor lige hazır

Turkcell Süper Lig hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Bursaspor lige hazır. 

Bağlarbaşı Spor Sahası'ndaki tesislerde açıklama yapan Bursaspor Teknik Drektörü Samet Aybaba, Bursaspor'un lige hazır olduğunu belirterek, "Bu sezon elimizden geleni yaparak iyi sonuçlar elde etmeyi amaçlıyoruz. Çok çalıştık ve lige yoğun bir tempoyla hazırlandık. Takım olarak hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi. 

Geçtiğimiz günlerde İnegöl takımı ile yapılan hazırlık maçında kırmızı kart gören Yusuf Şimşek ile ilgili de konuşan Aybaba, "Yapmaması gereken bir hareketti. Güvendiğimiz bir oyuncuydu ve onu takım kaptanı yaptık. Kendisiyle bu konu hakkında görüştük. Bir daha yapmayacağını söyledi ancak yine de cezasını çekecek" dedi. 

Bursaspor'un yapacağı ilk karşılaşmanın 19 Mayıs Stadyumu'nda olmasının sağlıklı bir karar olmadığını ifade eden Aybaba, "Bu gibi değişikler hep bizi buluyor. Geçen sezonda aynı olayları yaşadık. Olaya sadece skor olarak bakmamak gerekir. Sporun sağlığını da düşünmek gerekir. Daha önce haberimiz olsaydı hazırlıklarımızı ona göre yapardık. Ligde alabileceğimiz kadar puan alacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 09:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?