7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor lige iyi başlamak istiyor

Bursasporlu futbolcular Mustafa Keçeli, Mustafa Sarp ve Ömer Erdoğan lige iyi başlamak istediklerini belirttiler. 

Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen yeşil-beyazlı oyuncular basın mensuplarının sorularını cevaplandırdılar. İyi bir kulübe geldiğini belirten Mustafa Keçeli, "Büyük bir camia. Bursaspor'un her zaman hedefleri olur. İyi bir kadro oluşturuluyor. 

İyi kamp dönemi geçirilirse, ligde iyi yerlere gelinebilir. Bursaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Takımın başarısına katkı sağlamak istiyorum. Ben buraya oynamaya geldim. Çalışacağım. İyi olduğum sürece hocamız forma şansı verir. Lige iyi başlarsanız iyi bir şekilde gidiyor" dedi. 

Bu sene herkesin beklentisinin, bir önceki yıllara göre bir kat daha fazla olduğuna dikkat çeken tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sarp ise, "Biz de bunun bilinci içerisinde, önce güzel bir dinlenme dönemi, sonrada kendi çapımızda antremanlar yaparak geldik hazırız. İnşallah herkesin beklentisine cevap verecek, izleyenlere keyif verecek, sonucunu ve karşılığını istediği şekilde alabilecek bir takım olur. Arkadaşlarımızın çoğu gitti, alıştığımız ekmeğinizin yarısını bölüştüğünüz, aynı sofrada oturduğunuz arkadaşlarınız gidiyor veya onlar gidiyor siz kalıyorsunuz. Bu profesyonelliğin içinde var. Giden arkadaşlarımızın hepsine yapmış olduklarından dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlıklarını, dostuklarını, abiliklerini ve kardeşliklerini çok özleyeceğiz. İnşallah gittiklerini yerde başarılı olurlar. İnşallah güzel bir ekip olacağız" diye konuştu.

"16 NUMARALI FORMA TARAFTARINDIR" 

İyi bir hazırlık dönemi geçirip lige iyi başlamak istediklerini belirten Ömer Erdoğan, "Bu sene beklentiler çok fazla biz de buna inşallah cevap veririz. Hedefi olan bir takım olmak istiyoruz onunla ilgili çalışmaları yaptık. Lige iyi başlamak istiyoruz. Kaldığım için çok mutluyum, Yeni gelen arkadaşlara inşallah yardımcı olurum. Taraftar, yönetim ve hocamızla elele verip başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. 16 numaralı formayla ilgili benim bir talebim olmadı. Bana yakıştıran taraftarlar oldu.
Gerçekten gurur verici bir olay. Taraftarlar bu sezon 16 formayı kendilerinde istiyorlar, ben de bunu destekliyorum ve saygı duyuyorum. Yönetim bana böyle bir teklifte bulunursa ben taraftarlara verilmesini isteyeceğim" diye kaydetti. 

Yeşil-beyazlı oyuncular Mustafa Keçeli, Mustafa Sarp, Ömer Erdoğan, Ysrael Zuniga ve Maxim Romeschenko sağlık kontrolünden geçtiler.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 16:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?