7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor Sercan'ı satabilir!

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan'ı satmak gibi düşüncelerinin olmadığını, ancak şartların Bursaspor'un menfaatlerine uygun hale gelmesi halinde bu konuyu düşenebileceklerini belirtti.

Göreve geldiklerinde ilk olarak genç oyuncuların sözleşmesini uzattıklarını ifade eden Başkan Yazıcı, "Sercan'ı satmaya niyetimiz yok. Eğer şartlar Bursaspor'un menfaatlerine uygun hale gelirse o zaman düşünürüz. Bonservis bedeli belirlemedik. Havada laflar var. Rakamsal konuşmak yanlış olur, iş o hale gelir Bursaspor'un menfaatleri ön planda olursa bunu kamuoyuyla paylaşırız" diye konuştu.

Sağ bek ve santrafor mevkiinde sıkıntı olduğunu kaydeden Yazıcı, "Son maçı görelim ondan sonra karar vereceğiz. Devre arasını görmek istiyoruz. Kupada yüzde 90 çeyrek finali yakaladık. Biz nasıl Bursaspor'u bu hale getirdik. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek ya da Fortis Kupası'nı alıp Avrupa'da mücadele etmek. Bu hedefin süresini kısaltmak için çalışıyoruz. Devre arasında yapılacak transferlerden yüzde 100 randıman alınacağını düşünmüyorum. Çünkü en önemli transferler sezon başında yapılıyor.

Trabzonspor, transfere 90 milyon YTL harcadı, ama kent bütünleşmiş. Birlik ve beraberlik var. Başarı da böyle geliyor. Bir tane futbolcu aldılar Gökhan Ünal, 10 milyon dolar verdiler. Biz 4 tane yabancı için 2 milyon dolar hacadık. Ama çok eleştirildik. Taraftarlardan dileğim sabırlı olmaları, kulübe ve teknik heyete sahip çıkmalarıdır. Futbol 90 dakika. Yanlışlar olabilir, ama sabırlı olmayı bilmeliyiz. Futbolcuların üzerinde stres vardı, o stres Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle kalktı.

Gaziantepspor maçına daha rahat çıkacağız. İkinci yarı daha farklı bir Bursaspor izleyeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 16:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?