7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor seri peşinde

Bursaspor'un başarılı kanat oyuncusu Mustafa Keçeli, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçından 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak zorunda olduklarını söyledi.

Bursasporlu futbolcular Mustafa Keçeli ve Volkan Şen, Özlüce Spor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Yaşanan teknik direktör değişikliğinin takım üzerinde olumsuz bir etkisinin olmadığını belirten Mustafa Keçeli, "Güvenç Kurtar hocamızla yeni bir döneme başladık. 3 maçta 2'si beraberlik 1 galibiyet aldık. Kan değişimi futbolda olan şeyler. Birileri gidip birileri geliyor. Kimse kalıcı değil. Önemli olan Bursaspor'un başarısı. Biz de Bursaspor'un başarısı için mücadele ediyoruz. Ama artık bir seri yakalamak istiyoruz. 3 maçtır yenilmedik. Çıkışımızın sürmesi için çalışmalıyız. İçeride ve dışarıda maç vermemeliyiz. Çünkü ilk yarıda yeteri kadar puan verdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra içeride dışarıda galip gelmek zorundayız" dedi.

Takımın kondisyon eksikliğinin bulunduğu yönündeki eleştirilere katılmadığını belirten Keçeli, "Futbolda inişler ve çıkışlar sürekli olabiliyor. İnsanın bile bir günü diğerini tutmuyor. Ben bu yaşananları şanssızlık olarak görüyorum. Tecrübesizlikten kaynaklanıyor. Bunları yaşadıkça tecrübe kazanıyoruz. Bu bize iyi bir ders olsun. İnşallah tekrarı olmayacak" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Denizlispor maçının kazanmaları gerektiğine söyleyen tecrübeli futbolcu, "Denizli'yi yenmemiz lazım. Eğer bir hedefimiz varsa bu maçı kaybetmemeliyiz" dedi.

Bursaspor'un genç oyuncusu Volkan Şen ise, geçtiğimiz yılki performansından uzak olmasının sebebinin üzerindeki baskı ve stresten kaynaklandığını belirterek, "Geçtiğimiz yıl çok iyi bir çıkış yakaladım Her şey benim adıma iyi gidiyordu. Bu sene daha iyi olmak daha iyi işler yapmak istiyordum. Aslında çok çalışıyorum. Ama bir türlü eskisi gibi oynayamıyorum. Belki benden çok şey istiyorlar. Bu da benim üzerimde stres ve baskı oluşturuyor. 'Maça çıkmadan önce acaba şunu yapabilir miyim, yapamaz mıyız, yapamazsam ne olur' diye düşünüyorum. Bu da bende strese sebep oluyor. Ama ben profesyonelim. İyi ya da kötü söylenenleri duymamam gerekiyor. Sahaya çıkıp hocamın verdiği görevi en iyi şekilde yapmak için çalışıyorum" dedi.

Hafta sonu oynanacak Denizlispor deplasmanına 3 puan için gittiklerini söyleyen Şen, "Hafta içindeki idmanlarda buna göre çalışıyoruz. İnşallah hafta sonu 3 puanı alan taraf biz olacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 16:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?