8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursaspor taraftarı isyan etti!

Bursa Kent Meydanı'nda toplanan Bursasporlu taraftarlar, polisin geniş güvenlik önlemleri altında Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetimini protesto etti.

Bursa Kent Meydanı'nda toplanan yaklaşık 2 bin kişilik Bursasporlu taraftar, yönetimi istifaya çağırdı. Çevik Kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemlerine rağmen yeşil beyazlı taraftarlar, Trabzonspor ile anlaştığı iddia edilen Yusuf ve bugün istifa eden teknik direktör Güvenç Kurtar aleyhine tezahürat yaptı.

Taraftarlar adına açıklama yapan Raif Balkan, Bursaspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı durumu protesto etmek için bir araya geldiklerini söyledi. Güvenç Kurtar'ın istifasını yeterli görmediklerini, başkan İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulunun da istifa etmesini beklediklerini kaydeden Balkan, kimsenin yönlendirmesiyle hareket etmediklerini ifade ederek, ''Burada yapılan yanlış transferlerin, kulübe gelen icraların hesabını sormak için toplandık. Bizim tepkimiz beceriksiz, yanlış transfer ve teknik heyet seçimi yapan yönetim kuruluna, tüm bunlara göz yuman divan kurulunadır'' diye konuştu.

Taraftarlar, açıklamanın ardından ''Sercan'ı satanı biz de satarız'', ''Yönetim istifa'' şeklinde tezahürat yaptı. Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Sırrı Tuğ, kalabalığın dağılması için uyarılarda bulundu. Çevik kuvvet ekipleri açıklama boyunca çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Fanatik taraftarların topluca metro istasyonuna gitmeleri engellendi. Bir süre daha tezahürat yapan taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 09:39:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?