7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor'da hedef galibiyet

Bursaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına devam etti. 

Bursasspor Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde yapılan antrenmana, milli takımda bulunan İvankov ile Sercan Yıldırım katılmazken, sakatlığı bulunan Yavuz Eraydın'ın da 4-5 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bursaspor Kulüp Doktoru Uğur Köksal, yaptığı açıklamada, Yavuz'un 3-5 hafta takımdan ayrı kalacağını, sakatlığı tamamen geçen Mustafa Keçeli'nin takımla birlikte çalışmalara başladığını söyledi. Yusuf ve Zuniga'nın ise özel antrenman programıyla hafta içinde takımla birlikte idmanlara çıkartılmasına da çalışıldığı açıklandı. 

Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde yapılan antrenmanda, tempolu düz koşunun ardından futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı. 4 takım halinde yapılan maçta futbolcuları sık sık uyaran tecrübeli teknik hoca, birbirleriyle konuşmayan futbolcularını, "Yılan gibisiniz. Biraz sesiniz çıksın" diyerek uyardı. 

Bursaspor'un bu sezon Brezilya'dan transfer ettiği Marcelo Rodrigues ise antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bursaspor'da yabancılık çekmediğini söyleyen Marcelo, "Dil bilmiyorsunuz. İnsanların size nasıl davranacağını bilmiyorsunuz. Ancak burada güzel bir dostluk var. Uyum problemini yaşayacağımı düşünmüyorum" dedi. 

Bursaspor'un başarılı bir grafik yakaladığını ancak bunun rehavete sebep olmamasını isteyen tecrübeli futbolcu, "Takım açısından daha bir şeyi başardığımızı düşünmüyorum. Önümüzde çok maç var. Sivasspor güçlü bir rakip. Onu da geçersek önümüzün açık olacağını düşünüyorum" diye konuştu. 

Hedefinin Brezilya Milli Takımı'nda oynamak olduğunu belirten sol kanat oyuncusu, "Yüzde yüz performansa daha ulaşmadım. Ulaştığımda bunu söyleyeceğim. Daha önce U 20'de oynadım. Milli takımda oynamak her futbolcunun hayalidir. Ama önce Bursapor'da iyi bir performans göstermem gerekiyor" dedi. 

Bursaspor'a geldiğinde kilo problemi olduğunu kabul eden Marcelo, hangi mevkide daha iyi oynadığı yönündeki soruya ise, "Hocam sezon başında beni sağ açık oynattı. Kendisine 'Sol açıkta oynuyorum' dedim. Hocam da bu bölgede oynatmaya başladı. Burada faydalı olduğumu düşünüyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 15:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?