7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor'da maç hazırlıkları

Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Bursaspor'da hazırlıklar başladı. Sivas mağlubiyeti sonrasında Teknik Direktör Samet Aybaba'nın izin vermediği futbolcuların, bu sabah yapılan antrenmanda moralsiz oldukları gözlendi. 

Özlüce Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Yavuz Eraydın, Zuniga ile dün akşamki antrenmanda sakatlanan İvankov katılmadı. Sivasspor mağlubiyeti sebebiyle morallerin bozuk olduğu antrenmanda, cezası bu hafta bitecek olan kaptan Yusuf ise hırsı ve performansı ile dikkat çekti. 

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman sonrasında basın mensupların sorularını cevaplandıran Bursaspor'un tecrübeli kaptanı Yusuf Şimşek, hazırlık maçında yaptığı hareketin kendisine ve tecrübesine yakışmadığını belirterek, "Herkesten tekrar tekrar özür diliyorum. Benim gibi tecrübeli futbolcuya yakışmayan bir hareketti. İnşallah bundan sonra bir daha olmayacak" dedi. 

Aldığı 3 maçlık ceza sebebiyle ligin ilk 3 haftasında forma giyemeyen tecrübeli oyuncu, takımla birlikte ilk kez taraftarın önüne çıkacağını için heyecanlı olduğunu belirterek, "Nasıl taraftarlar takımlarını yeni transferleri görmek istiyorlarsa, biz de onları bekliyoruz. Çok güzel birlik ve beraberlik var. Bir an önce pazarın gelmesini bekliyoruz. Çünkü Sivas'a mağlup olduktan sonra daha çok hırs yaptık. Sivasspor mağlubiyeti ile çok şey kaybettiğimizi düşünüyorum. Alacağımız 3 puanla çok güzel yerlere gelebilirdik. Ama şuan sadece 1 maç kaybettik. Kayseri maçı bizim için daha da önemli. Seyircimizin önünde oynayacağız. Zor bir maç olacak. Ama biz kazanmasını bilen bir takımız. Her iki takımda kazanmak için oynayacak. Hocamızın verdiği taktikleri uygularsak kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

Hedefinin Ay-yıldızlı formayı yeniden giymek olduğunu belirten tecrübeli orta saha oyuncusu, Bursaspor'a kalıcı eserler bırakmak için geldiğini ve bunun için var gücüyle çalışacağını kaydetti. Bursaspor taraftarının kendisinden çok büyük beklenti içinde olduğunu bildiğini, ancak futbolun bir takım oyunu olduğunu hatırlatan Şimşek, "Ben tek başına bir takım değilim. 3 maçtan 2'sini arkadaşlarımız ben yokken kazandı. Ben gelince çok fazla şey değişmeyecek. Tecrübemi kullanarak gereken katkıyı takıma sağlamaya çalışacağım. Biz bir takımız. Bir şeyler kötü gittiğinde kişi olarak değil, takım olarak değerlendirmek ve eleştirmek lazım" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 15:21:35
Güncelleme :17 Eylül 2008 Çarşamba 15:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?