7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor'da Sağlam sevinci!

Bursaspor'un Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile anlaşmaya varması Yeşil-beyazlı camiada olumlu karşılandı.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendisini kabul ettirmiş, kaliteli bir teknik direktör olduğunu ifade ederek, "Bunu başarılarıyla belli etti. Biz de kendisiyle 3.5 yıllık sözleşme imzaladık. İstikrardan yanayız. Hocamızın Bursaspor'da başarılı olacağına inanıyorum. Altyapısı zengin olan bir kulübüz. Hocamızın altyapıdaki zenginliği Bursaspor'a katarak, başarılı olacağını umuyorum" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam'ın göreve getirilmesi nedeniyle camiadan olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren Çelik, "Ertuğrul Sağlam, kaliteli bir teknik direktör. Kayserispor'da sağlam bir zemin oluşturmuş ki hala başarılı bir takım var. Bütün Bursa kenetlenmeli ve Ertuğrul Sağlam'ın yanında yer almalıyız. Futbolda mağlubiyet de galibiyet de var. Bunun için sabırlı olmalıyız" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Çelik, "Hocamızla görüşüyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Fenerbahçe maçı hocamız için güzel bir fırsattır. Antalya'daki turnuva hocamızın takımı görme ve tanıma açısından iyi olacaktır. Lig başlayana kadar çok maçımız var. Ertuğrul Sağlam, takımı tanıyacak ve ona göre transfer yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR, ERTUĞRUL SAĞLAM'A DESTEK VERECEKLERİNİ AÇIKLADI

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 3.5 yıllık anlaşma yapılmasının istikrar için güzel olduğunu söyleyen Bursasporlu taraftarlar ise, Ertuğrul Sağlam'ın başarılı bir teknik direktör olduğuna inandıklarını ifade ettiler.

Teksas Fan Kulüp adına açıklama yapan Recep Kurtuluş, "Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktörlüğe getirilmesi yerinde bir karar. Antrenörlerin gelip geçici değil, kalıcı olması lazım. Başarı için istikrar gerekiyor. 3.5 yıllık anlaşma yapılması ve kaliteli bir teknik direktör olması bütün kentte olumlu karşılanır. Miladını doldurmuş teknik direktörlerin gelmesi yerine, genç ve hırslı teknik direktörlerin Bursaspor'da görev alması bizleri mutlu ediyor. Ertuğrul Sağlam ve bizler bu işin üstesinden geleceğiz. Tüm Türkiye'ye nasıl bir Bursaspor taraftarı olduğunu göstereceğiz. Hocamızın Beşiktaşlı olmasından dolayı protesto edilecek diye düşünenler yanılacaklardır. Geldiği günden itibaren Ertuğrul Sağlam hocamızdır. Biz hiç kimseyi Beşiktaşlı diye yargılamıyoruz. Bizim için takıma verdiği pozitif enerji ve olumlu futbol önemlidir. Hocamızdan tek isteğimiz genç yetenekleri kaybetmemesidir. Yıldızları da her türlü zorluğa karşı takımda tutmasıdır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 12:58:07
Güncelleme :30 Aralık 2008 Salı 13:00:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?