7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor'dan taraftara teşekkür

Eskişehirspor'a yenilerek liderlik şansını elinden kaçıran Bursasporlu futbolcuları maç sonunda tribüne çağırak alkışlayan Yeşil-beyazlı taraftarlara, yönetimden övgü yağdı. 

Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası taraftarın takımı alkışlayarak büyüklüğünü gösterdiğini söyleyerek, "Eskişehirspor karşısında futbolcularımız ikinci yarıda kendilerine yakışır bir mücadele sergiledi. 10 kişi kalıp 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen, ikinci yarıda rakibi kendi alanına hapsettik. Ancak beklediğimiz golü çok geç bulduk. Golü biraz daha erken bulsaydık, sonuç farklı olabilirdi" dedi. 

Liderliği kaçırdıkları için üzüldüklerini, ancak ikinci yarıdaki mücadeleyi gördükten sonra ümitlendiklerini belirten Yılmaz, "Moral bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Eskişehirspor maçının ilk yarısında kötü, ikinci yarıda ise iyi oynadık. Eskişehirspor karşısında futbolcularımız ikinci yarıda kendilerine yakışır bir mücadele sergilediler. Bu da Bursaspor'un her takımı yenebilecek kalitede olduğunu gösterir" diye konuştu.
Eskişehirspor mağlubiyetine rağmen futbolcuları tribünlere çağırıp alkışlayan taraftarlara övgüler yağdıran Yılmaz, "Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Futbolu bilen, maçı iyi takip eden, iyiyi ve kötüyü ayırabilen taraftarımız, ikinci yarıdaki mücadele sonrası yenilgiye rağmen futbolcuları alkışlayarak büyüklüklerini bir kez daha göstermiştir. Bu hareket futbolcular üzerinde de olumlu etki oluşturacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 20:50:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?