7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursasporlu futbolculardan zirve sözü

Bursasporlu futbolcular Gökhan Güleç, Serkan Kurtuluş ve Koray Öztürk, yeni sezonda takımı zirveye taşımak için elinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen futbolcular gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Çok iyi bir takım oluşturulduğunu ifade eden tecrübeli forvet oyuncusu Gökhan Güleç, "Bu genç kadroyla hedefimiz Bursaspor'u layık olduğu yerlere taşımak. Güzel bir şekilde başlayıp, ligi güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz. Her gittiğimiz takımda forma savaşı olacaktır. Bu da rekabeti, rekabet de başarıyı getirecektir. İnşallah bu rekabetin sonunda Bursaspor layık olduğu yerlere gelir" dedi. 

Tek temennisinin takım arkadaşlarında bir sağlık problemi olmaması olduğunu kaydeden Fatih Serkan Kurtuluş, "Hayatta en önemli ve en değerli şey sağlık. Bizim hedeflerimiz Bursaspor'un en iyi yerlere taşımak. İyi bir kadro oluşturuldu. En iyi transferler yapıldı. İnşallah iyi bir arkadaş ortamı oluşur ve takımı zirveye taşırız. Ben saha içinde elimden geleni yapıyorum. Hocam nerede görev verirse oynarım, yeter ki Bursaspor başarılı olsun. Bursaspor'da uzun yıllar forma giyip, hizmet etmek istiyorum" diye konuştu. 

Yeni bir takım kurulduğunu kaydeden sol bek oyuncusu Koray Öztürk ise, "Genç ve dinamik bir takım. Kamp döneminde en iyi şekilde hazırlanıp Bursaspor'u layık olduğu yerlere getireceğiz. Forma savaşı rekabeti getirecektir. Geçen sene Sivasspor'un yaptığını biz neden yapamayalım. Bursaspor daha fazlasını bile yapabilir" şeklinde konuştu. 

Öte yandan yeşil-beyazlı 3 oyuncu sağlık kontrolünden geçti. Futbolcular göz, KBB, iç hastalıkları ve EFOR testine tabi tutuldu.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 16:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?