7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Bursaspor'u liderlik heyecanı sardı

Turkcel Süper Lig'de aldığı seri galibiyetlerle başarılı bir çıkış yapan Bursaspor'u liderlik heyecanı sardı. 

Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, cumartesi günü karşılaşacakları Eskişehirspor maçının zor olacağının farkında olduklarını söyledi. 

Milli maçlar sebebiyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Aybaba, "Kaldığımız yerden devam etmek için önümüzde Eskişehirspor maçı var. Baştan beri söylüyorum böyle maçlar zor olur. Ama bakıyorum aklı başında insanlar maçın zor olacağı görüşünde. Bu görüş doğrultusunda oyuncularıma bakıyorum çalışmaları daha disiplinli ve dikkatli. Olayı onlar da kavramış. Onlar da neyin ne olacağını biliyorlar. Belki de cumartesi kazanacağımız maçla lider olacağımızı biliyorlar. Hepsinde ve şehirde heyecan var. Bu güçleri bir araya getirelim. Zor olan maçları kolaya çevirelim. Eğer kararlı, istekli ve arzulu bir takım onu destekleyelim. Arkasından bir şehir olursa Bursaspor takımı önüne gelen her rakibi kolaylıkla yener" dedi. 

Takımda bir rehavetin söz konusu olmadığını söyleyen başarılı teknik adam, "Oyuncularım işin bilincinde. Onlarla takım halinde ve tek tek konuşuyoruz. Oyuncularımızın hepsi maç kazandıkça neyi kazanacaklarını da biliyorlar" diye konuştu. 

Milli takımda forma giyme şansı bulan Kaptan Yusuf'unda performansından oldukça memnun olduğunu söyleyen Aybaba, "Keşke bulduğunu pozisyonu gole çevirseydi daha iyi olacaktı" ifadelerini kullandı. 

Bu arada, Yeşil-beyazlı takım, hafta sonu sahasında karşılaşacakları Eskişehirspor hazırlıklarına devam etti. Futbolcuların neşeli ve moralli göründüğü antrenmanda düz koşuyu da neşeli hale getirdi. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda kısa pas çalışması yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 19:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?