8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursa'ya Hollywood'dan damat

Amerikalı ünlü aktör Keon Hunt, gönlünü kaptırdığı Bursalı Belgin Güral ile dünya evine girdi. Ülkesinde birçok filmde rol alan siyahi aktör, Türk usulü yapılan düğünde gelinin bütün akrabalarının elini öptü. 

Ülkesinde birçok dizi, film ve reklam filminde boy gösteren ve son olarak Will Smith'in aksiyon filmi Hanccok'ta oynayan ünlü aktör Keon Hunt, Bursalı Belgin Güral ile hayatını birleştirdi. Hollywood'da faaliyet gösteren ve Türk öğrencilere rehberlik hizmeti veren bir firmanın sahibi olan Belgin Güral'a gönlünü kaptıran Keon Hunt, tüm hazırlıkları tamamladıktan sonra dünya evine girmek üzere Bursa'ya geldi. 

ABD'de yapılan nikahın ardından Türkiye'de de düğün yapmak için Bursa'ya gelen Keon Hunt, gelenek ve göreneklere uygun bir düğün yaptı. Gelinin tüm akrabalarının elini öpen aktöre takı takmak isteyen yeni akrabaları birbirleriyle yarıştı. 

BOADY SALONUNDA TANIŞMIŞLAR 

Büyük aşk iki sene önce Amerika'nın Las Vegas şehrindeki bir boady salonunda başladı. Gönüllü diyetisyen ve eğitmen olarak görev yapan aktöre gönlünü kaptıran Belgin Güral, Keon Hunt'la tanışmak istedi. Çiftin arasındaki yakınlaşma kısa sürede aşka dönüştü. İki sene sonra evlenmeye karar veren çift Amerika'da kıydıkları nikahın ardından kız tarafının isteği üzerine Türkiye'de de bir düğün yapmaya karar verdi. Keon Hunt, Türk gelin almaktan çok mutlu olduğunu belirterek "Ben Belgin'i görünce hemen aşık oldum. Düğünü bir an önce yapmak için harekete geçtik. Türk adetleri çok hoşuma gitti" dedi. 

MASA MASA DOLAŞIP EL ÖPTÜ 

Amerika'da aktörlük, foto modellik ve spor eğitmenliğinin yanında birde rap müzik besteleyen Keon Hunt, Türk halkının müzik kültürüne hayran kaldığını söyledi. Türk insanının en ufak bir müzik duyduğunda oynamaya başladığını belirten ünlü aktör Keon Hunt, "Kültürlerimiz çok farklı, gelin alayı ve gelin arabasının önünü kesen çocuklar çok ilginç" diye konuştu. Keon Hunt, nikah öncesi son bestelediği rap şarkıyı eşi Belgin'e söyledi. Meşaleler altında nikah masasına oturan çift nikahın ardından dans etti. 

Takı merasimi sırasında siyahi aktörün yeni akrabaları Hunt'a altın takmak için birbiriyle yarıştı. Kendisine takı takanların tek tek elini öpen Amerikalı aktör, arasıra el öperken elini başına götürmeyi unuttu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 14:53:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan nutlu IP: 88.246.20.xxx Tarih : 1.08.2008 02:39:08

helal olsun.günümüzde sevgi köprüleri kuran insanlara hayranım.helal olsun bu çocuklara.