8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Büyükşehir ailesi bayramlaştı

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanları Heykel Tarihi Bina'da bayramlaştı.

Bursa'daki ilk resmi bayramlaşma Heykel Tarihi Valilik Binası'nda yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı bayramlaşma sonrasında Büyükşehir ailesi de Heykel Tarihi Bina'da bayramlaştı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, tarihi belediye binasında gerçekleştirilen bayramlaşmada, hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını tebrik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, bayramların birlik ve beraberlik günlerinin perçinlendiği günler olduğunu belirterek, "Bayramlar sevginin, hoşgörünün ve kucaklaşmanın simgesidir. Hepimiz için kucaklaşma vesilesi olan bayramlarda ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak birlik, beraberliğimi ve dayanışma ruhumuzu pekiştirmeliyiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin bayramlarını kutlar, sevdikleriyle birlikte nice bayramlara ulaşmasını dilerim" dedi.

Başkan Şahin, Büyükşehir Belediyesi'nin halkın da desteği ile Bursa'da çok önemli çalışmalara imza attığını belirterek, bu değişim ve gelişime herkesin yoğun emek verdiğini söyledi.

Başkan Şahin, "Bursa'da ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden sosyal belediyeciliğe, çevreden kültürel hizmetlere kadar her alanda yaptığımız icraatlarımızla kentin çehresini değiştirdik, vatandaşlarımızın yüzünü güldürdük. Son 5 yılda çalışma arkadaşlarımızla birlikte Bursa'da yaşamı kolaylaştıran çalışmalara imza attık. Başarı yolculuğumuz yeni dönemde de devam edecek. Biz bazı arkadaşlarımızla yeni dönemde Bursa'nın ihtiyacı olan yatırımları belirledik ve bunların üzerinde çalışıyoruz. Dün sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin en büyük tarihi koruma projesi olacak Hanlar Bölgesi'nin projelerini kamuoyu ile paylaştık. Bu dev projeyi Bursa'nın ihtiyacı olan yeni yatırımlarla bütünleştireceğiz. Bursa 2014 yılında özlenen, hayallerdeki fotoğrafına kavuşacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 21:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?