7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Büyükşehir ailesi iftarda buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ'nin üst düzey yöneticileri ile bürokratları, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Çelikpalas Otel'deki iftarda yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu ve bu kurumu aile yapan en önemli unsurun Bursa Sevdası olduğunu söyledi. Bu sevdanın Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'nın kalbi yaptığını belirten Başkan Şahin, "Birliğimizden doğan güçle durmadan, gayretle çalışıyoruz. Bursa'yı bir yandan değiştiriyor, bir yandan geliştiriyoruz. Hep birlikte görüyoruz ki, Bursa ne halden nerelere geldi. Ne kadar hızlı ve çabuk gelişti. Bu eserlerde tüm belediye çalışanlarının emeği var. 5 yıllık başarı hepimizindir. Birlikte çalışan arkadaşlarımızın eşlerine ve çocuklarına da gösterdikleri anlayıştan ötürü teşekkür ediyorum. Çünkü belediyeciliğin saati olmaz" dedi. 

"Hizmet gönül işidir, ekip işidir" diyen Başkan Şahin, "Ekip ruhuyla çalışarak bugün bu noktalara gelindi. Başaracağına kendini ikna eden başkalarını da ikna eder. Her olayda geniş ufuklu düşünüyoruz ve Bursa vizyonunu ortaya koyuyoruz. Bu kalite standardı inşallah daha da ileriye gidecektir. Yükümüz ağır, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İnanıyorum ki tarih bu günleri yazacaktır. Bursa'nın kırılma noktasını ve 2004-2009 tarihleri arasındaki gelişmeyi tarih yazacaktır. Çocuklarımız, torunlarımız bunları unutmayacaktır. 11 kavşak, Bursaray B etabı, kentsel dönüşüm projelerindeki hamleler tüm bunlarla Bursalılar'ın yüreğini kazanıyor, hayır dualarını alıyoruz. Bu güzellikleri hep birlikte paylaşıyoruz" şeklinde konuştu. 

Başkan Şahin, yapılan hizmetlerden örnekler verirken, Emirsultan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temelinin cumartesi atılacağını da açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 11:46:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?