7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Büyükşehir Belediyesi'nden eğitim atağı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) bünyesinde açılacak olan meslek edindirme kurslarının başvuruları 31 Ocak Perşembe günü sona erecek. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi, Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (BUSMEK) ve Bursa Eğitim Geliştirme Vakfı (BEGEV)’nın ardından Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) bünyesinde de meslek edindirme kursları açıyor. İş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu alanlarda ücretsiz olarak teknik eğitimler vererek, istihdama destek sağlama hedefini taşıyan kurslara 18 yaşından büyük, en az ilkokul mezunu, işsiz ya da mesleki ve sosyal alanlarda kendisini geliştirmek isteyen vatandaşlar katılabilecek. Eğitimler, BESOB İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde, ‘tabldot aşçılığı’ ve ‘gazaltı kaynakçılığı’ olarak iki branşta verilecek. 

BESOB bünyesinde gerçekleştirilecek meslek edindirme kurslarına katılmak isteyenler, Beşevler Küçük Sanayi Sitesi 41. Sokak’ta bulunan BESOB İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nden veya 441 27 11 numaralı telefondan kurslar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 12:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?